Kansli

Vill du bli Åre SLKs viktigaste kugge?

Image

Vill du vara med och ta Åre SLK till nya nivåer? Är du en vass projektledare och en sann organisatör? Älskar du sporten lika mycket som vi och vill stötta våra aktiva, våra tränare och medlemmar? Åre SLK söker nu en resurs till kansliet för att kunna vidareutveckla vår organisation. Tjänsten kommer vara på deltid och skulle passa perfekt för dig som vill bidra till klubben kombinerat med andra uppdrag.
Åre SLK
Åre Slalomklubb är sedan starten 1935 en av Sveriges ledande alpina klubbar. Åre SLK är en ideell förening vars främsta uppgift är att skapa en miljö där barn och ungdomar trivs, mår bra, har roligt och utvecklas. Åre SLK står för bredd snarare än spets och föreningens värdegrund genomsyrar allt vi gör och alla beslut vi tar – Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt.
Föreningen bedriver verksamhet inom fler idrottsgrenar inte bara inom alpin skidåkning utan även freestyle, fotboll, segling och basket.
Ansvarsområde
Som Åre SLKs Kanslist är man en av de viktigaste personerna i organisationen för att allt ska funka, du kommer att vara den som på uppdrag av styrelsen leder arbetet inom organisationen så som att implementera en ny hemsida, stötta organisationens kommittéer. Listan kan göras lång och en dag kommer sällan vara en annan lik. Ena dagen är du med om en världscuptävling för att nästa dag skicka fakturor på träningsavgifter, sköta den löpande bokföringen eller hjälpa en nyinflyttad familj att hitta rätt träningsgrupp för sina barn.
Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har brett kontaktnät och en anknytning till Åre och Åre SLK och som med en stark drivkraft kan ta arbetet vidare för att utveckla vår förening. Mycket av det jobb som görs på kansliet är i projektform och därför tror vi att du är en duktig projektledare som gillar att ta processer framåt och vara drivande i det. Åre SLK har ett behov av att digitalisera och förändra vissa processer som du tillsammans med en kollega på kansliet kommer att sköta, till exempel att implementera en ny hemsida. I övrigt är antagligen din viktigaste egenskap att du älskar människor, är en god kommunikatör och verkligen vill finnas till för våra medlemmar. Du måste kunna hantera starka viljor och åsikter och samtidigt lyckas hålla klubbens värdegrund och bästa i åtanke. Eftersom vi arrangerar internationella tävlingar är det viktigt att du är bekväm att föra dig på engelska, i både tal och skrift.
Omfattning: 25% till en början
Start: Omgående
Skicka ansökan till Birgitta Wikström birgitta@hotelbotnia.com 
Vid frågor kontakta Anja Skålen anja.skalen@me.com , eller Martina Fortkord m.fortkord3@gmail.com
Vi ser fram emot din ansökan!